Πολιτική Επιστροφών

Η K&T FOOD δέχεται και επιστρέφει τα χρήματα των προϊόντων που δεν έχουν ανοιχθεί, για οποιονδήποτε λόγο, εντός 14 ημερών από την παράδοση. Η οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία κούριερ, με δική σας χρέωση.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας φτάσει σε κατεστραμμένη ή σε ελαττωματική κατάσταση, η K&T FOOD προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, με την προσκόμιση φωτογραφικών αποδεικτικών στοιχείων. Η προσκόμιση των φωτογραφικών αποδεικτικών θα πρέπει να γίνει εντός 24ώρου από την παραλαβή των προϊόντων.

Αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία απαιτούνται απλώς για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την προβληματική κατάσταση των προϊόντων με τον ταχυμεταφορέα μας και να ανακτήσουμε το κόστος των κατεστραμμένων εμπορευμάτων

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τη θερμοκρασία και τις συνθήκες στις οποίες εκτίθενται τα προϊόντα μόλις φύγουν από το κατάστημα μας. Δεν θεωρούμε αυτά τα προϊόντα ελαττωματικά ή κατεστραμμένα και η πολιτική επιστροφών μας δεν ισχύει για αυτά.

Διαδικασία επιστροφής: Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω email ή τηλεφώνου. Θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή του προϊόντος.

Κατάσταση προϊόντος: Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε αρχική κατάσταση, αχρησιμοποίητο και μη φθαρμένο. Παρακαλούμε να διατηρείτε την αρχική συσκευασία και τις ετικέτες που συνόδευαν το προϊόν.

Πολιτική επιστροφών για Κύπρο

Δεν δεχόμαστε επιστροφές για αποστολές προϊόντων στην Κύπρο.